וכשרוחות קרות יסערו בחוץ

מרק הוא מנה אהובה בכל ימות השנה, אבל מבורכת במיוחד בימות החורף

זה הזמן הנכון לפנק את אהובייך במרק מרשים, מנחם ובריא שהכנת בתוך זמן קצר ובמינימום השקעה

מומלץ כשלצידו קרוטונים טריים או לחם

ובגלל שכה קל להכין, את תמיד יכולה לבקש מבן הזוג...

בתמונהף פרש קיטשן, מרק ארטישוק ירושלמי (צילום- נמרוד סונדרס)

מתכון למרק ארטישוק ירושלמי באדיבות השף ערן גולני מרשת "פרש קיטשן"

רכיבים (5 מנות):

1/2 1 ק"ג ארטישוק ירושלמי

1 בצל בינוני

2 תפוחי אדמה גדולים

3 שיני שום

1/2 גבעול כרישה

1 ליטר מים

2 כפיות מלח

1/2 כפיות פלפל שחור

אופן ההכנה:

מקלפים ושוטפים היטב את הארטישוקים.

חותכים את כל הירקות בחיתוך גס ומבשלים את כל הרכיבים בסיר עם מים. לאחר שכל הירקות מתרככים, מתבלים וטוחנים במעבד מזון.

מתקנים תיבול.

בתיאבון!

 הגר טהר לב, 39, בעלת והעורכת הראשית של מגזין it.

שנים ניהלה הגר בלוג אופנה עצמאי וכתבה במגזינים השונים. התשוקה לאופנה, והחיפוש אחר פלטפורמה שתדבר לאוהבי אופנה כמוה, הביא אותה להקים את מגזין it.

הגר באינסטגרם: hagar_ta@