The Cure is a Cocktail

פסח היה רק יריית הפתיחה בסדרה של חגים אביביים ועמוסי אוכל וחגיגות. בין חג לחג וכשבחוץ מתחמם, בג׳ספר ג׳ונס רקחו למיכל שור את הקוקטייל המושלם לערב של חול   

הפקה: מיכל שור

צילום: שי אשכנזי

הוכן על ידי תאי קובלר, בבר ג'אספר ג'ונס, תל אביב


התרופה

בין החגים, האוכל, החגיגות והחופש, כדאי למצוא את הזמן להירגע ולנוח עם קוקטייל מרענן. בבר ג׳ספר ג׳ונס רקחו קוקטייל בהשראה נשית במיוחד לתקופה הזו, וקראו לו The Cure, התרופה.  "זה קוקטייל שנבנה במיוחד לאישה, ויש בו את כל המרכיבים שגורמים לאישה להיות מיוחדת" מספר מנהל הבר, אלעד ברוך.

הוא מבוסס על ג׳ין כשחקן מרכזי, אשר נותן למשקה את הניחוח שלו בדומה לבושם נשי ובסיומת הכוס מעוטרת בפקאן מסוכר ומלח, על מנת לבטא בסמליות את ההתקשטות הנשית. בטעימה מרגישים טעמים של אוכל קליל ומרגיע המגיעים ממרכיביו ה׳סלטיים׳: מלפפון, סלרי, נענע, לימון ופקאן. שומרי המשקל בינינו יוכלו ליהנות מהקוקטייל בגירסא הדיאטטית שלו, ללא המלח והפקאן. בבר או בבית, נסו להתפנק עם המשקה האביבי והמנחם, לפחות עד ארוחת החג הבאה.

מרכיבים:

60 מ״לֹ טנקרי ג'ין

15 מ״ל צינזאנו ביאנקו

15 מ״ל סירופ אגבה

30 מ״ל מיץ לימון טרי

3 פרוסות מלפפון

3 פרוסות סלרי

8 עלי נענע

קרח

10 אגוזי פקאן סיני  

2 כפיות מלח

½ כפית סוכר

תהליך ההכנה:

כותשים את הפקאנים הסיניים ומערבבים היטב עם הסוכר והמלח.

בתוך שייקר כותשים בעדינות את המלפפון, הסלרי והנענע. מוסיפים את הג'ין, מיץ הלימון, צינזאנו וסירופ אגבה. מוסיפים קרח וסוגרים את השייקר. משקשקים כ- 10 שניות ומסננים לכוס קוקטייל מהודרת. את שפת הכוס מצפים בתערובת הפקאן.

ג'אספר ג'ונס – דיזינגוף 190 ת"א, טלפון: 052-8515574

בת 38, מתל אביב.

בוגרת עיצוב אפנה בשנקר ובעלת ניסיון רב בהפקות אפנה וסטיילינג.

רקדנית וכוריאוגרפית מזה שנים.

מכורה לשופינג, אוכל טוב, מוסיקה וכל מה שעושה לה שמח.

מיכל בפייסבוק/ מיכל באינסטגרם