Sugar Rush: רשת קפולסקי מחזירה אותנו לשנות ה 90׳

הקאמבק של קפולסקי, התותים של מקס ברנר, והאלטרנטיבה הבריאה של rebar, מקור לנחמה כשבחוץ סוער, והמעלות צונחות. הכל על הקינוחים המושחתים, הנכונים והמפנקים של החורף

הסברינה המיתולוגית ברשת  קפולסקי

הסברינה המיתולוגית ברשת קפולסקי

הקאמבק של השנה: רשת קפולסקי

יש מושחתים שלעולם לא נמאסים, ורטרו שיק הוא לא רק עניין של אופנה, עם חזרתה למשחק של רשת קפולסקי המיתולוגית, חזרו אל חיינו הקולינריים גם כמה מנות מתוקות שמוכיחות שהן לא טרנד חולף, אלא קלאסיקה אמתית.

"אנו נרגשים לפתוח את הקונדיטוריה הראשונה של ״קפולסקי״ ברמת השרון. ״קפולסקי״ זה לא עוד פטיסרי, ״קפולסקי״ הוא מותג שכולנו גדלנו עליו וזוכרים לו חסד נעורים ועשינו הרבה מאוד התאמות על מנת לשדרג ולהתאים את ההיצע המתוק שלנו לחיך של 2018, מעבר לחזרתן של העוגות האיקוניות של ״׳קפולסקי׳" אומר לירון אנגל, קונידיטור והבעלים, לרגל הקאמבק של קונדיטוריית "קפולסקי" המיתולוגית מ-1934, שחוזרת ופותחת סניף ראשון עם העוגות האהובות. אנגל, מבעלי קונדיטוריות ותיקות ודור שלישי לאופים, רכש בשנת 2015 את הקונדיטוריה הגדולה של קפולסקי לרבות הציוד, המתכונים, שיטות העבודה והקניין הרוחני. את בית הקפה הראשון של קפולסקי בנאות אפקה בשנת 1977 פתח דוד קפולסקי, עד למכירתה, הרשת זכתה להצלחה גדולה, ובשנת 2001 מנתה 50 סניפים. במהלך שלוש השנים האחרונות, לוקטו, הותאמו ונבדקו עשרות מתכונים של קונדיטורית קפולסקי המקורית ע״י הקונדיטורים של הרשת שעמלו על שמירת האופי הייחודי וטעמי העבר האהובים של המותג, בשדרוג לימינו. הסניף הראשון נפתח ברמת-השרון, ובהמשך צפויים להיפתח סניפים נוספים בפריסה ארצית. בין העוגות האהובות של הרשת, תמצאו את הסברינה וטורט היער השחור, לצד 200 סוגי עוגות, עוגיות ומאפים שונים נוספים, ביניהם עוגות קרות, עוגות שמרים, עוגות בחושות, עוגות פרווה, קישים, פחזניות, עוגיות מקרון ועוגיות אחרות. 

"קפולסקי" שדרות ביאליק 40 רמת השרון 03-6287358

טורט היער השחור, ברשת  קפולסקי

טורט היער השחור, ברשת קפולסקי

תותים ומיוחדים: MAX'S WINTER SPECIAL DRINKS

רשת מקס ברנר משיקה משקאות חורף חמים חדשים ומתוקים ביניהם שוקולטה איטלקית, שוקולה אוריאו, שוקולד לבן, מרשמלו, שוויצרי ומקסיקני, סקאו, ומוקה. לצד אלו מציעה הרשת גם תפריט חורף חדש, ובו מנות חדשות וייחודיות, חלקן המבוססות על תותים, במגוון טעמים עשירים, מיוחדים ומפנקים. בין הקינוחים בתפריט תמצאו הר של ענני מרנג עם שכבות של קרם ברולה וניל, קראנץ' נוגט, קרם קרמל מלוח וקרמבל שוקולד לבן, או למשל פאי חם עם קרם טופי חמאתי בקראסט עוגיות, גלידת וניל וקרמבל שוקולד לבן.

פחות רגשות אשם: קולקצית המשקות החמים של rebar

קולקציית המשקאות החמים של rebar חוזרת אלינו החורף עם טעמים חדשים ומפתיעים במיוחד, לאור ההצלחה בחורף הקודם. הסדרה החדשה מציעה חמישה משקאות חמים, מבוססי שיבולת שועל, בעלי מרקם עשיר וטעם מפנק, התורמים לתחושת שובע. בעזרת צוות של תזונאיות, שפים ונטורופתים מובילים פותחו משקאות ייחודיים ומורכבים, בטעמים המותאמים לחיך הישראלי: matcha, chai, chocolate, peanut butter, cafe mocha. 

בחירת המערכת: peanut butter, משקה בטעם מדוייק, לא מתוק מידי, המשקה עשיר ויכול להוות תחליף לארוחת בוקר או אחה״צ בפחות רגשות אשם.

הגר טהר לב, 40, בעלת והעורכת הראשית של מגזין it.

שנים ניהלה הגר בלוג אופנה עצמאי וכתבה במגזינים השונים. התשוקה לאופנה, והחיפוש אחר פלטפורמה שתדבר לאוהבי אופנה כמוה, הביא אותה להקים את מגזין it.

הגר באינסטגרם: hagar_ta@